16 d’oct. 2011

Copa Gironina Llagostera 2011

19è Classificat.
8è Classificat Master 30.
8è Classificat General.
4t Classificat General Master 30.
Temps: 1h 48' 11''
Distància: 35 km
Velocitat mitjana: 19,5 km/h
Desnivell positiu: 950 metres

Track Llagostera


Normalment no faig crònica, però avui han passat certes coses i faré una excepció amb una mica de crítica.
Tenia graella i m'he col.locat dels 10 primers. Sortida de pista planera on puc aguantar el ritme dels bons, fins que al km 3 (anava dels 15 primers)entrem a un corriol tots enfilats a ritme elevat i resulta que em trobo els 10-15 primers girant cua perquè s'havien equivocat de camí!! Resulta que la moto que obria la cursa s'ha equivocat i clar,  tots els ciclistes on un va seguint a l'altre no veus ni cintes ni res.  Tanta crítica que es va fer pel deficient marcatge del circuit de L'Estartit on força gent es va perdre i resulta que avui la moto l'ha liat. Sort que només s'ha perdut pocs corredors, però m'ha tocat a mi. Hauré perdut 1 minut, però la cursa canvia totalment perquè vols recuperar posicions esforçant-te més i ho he pagat en alguna pujada infernal de les que hi havia. He tornat al camí bo i veig la tira de gent que havia seguit el camí correcte, o sigui que tocava remuntar. Al final, he acabat empipat però mig content perquè gent que s'ha perdut com jo no m'han tret pocs minuts i al final he acabat amb força.

El segon tema, és que el circuit l'he trobat amb molta i molta pista amb pujades duríssimes això si, amb algun corriol i trialera de tant en tant, però tinc la sensació d'haver fet molta i molta pista. No m'agraden aquests circuits, encara que no em van malament. Ja sé que també és btt però prefereixo circuits com Salt i Bescanó, i inclús el de L'Estartit, on l'any passat era molt pistero però aquest any, tot i seguir tenint trams de pista, l'han millorat posant corriols força divertits i em va agradar. A veure si prenen nota a Llagostera.

I la tercera cosa és que quan hem anat a buscar la samarreta de regal, la butifarra i la beguda s'havia de fer una cua de cal déu. Mala organització?? Potser si, si cada vegada havien de remenar totes les samarretes per trobar la talla!!  A part, i això és el que m'emprenya, no hi havia beguda a dojo com a les altres 3 curses que s'han fet. Et donaven un trist got de cocacola i no podies repetir. Lo habitual és que hi hagi gots plens d'aigua, com a mínim aigua, cocacola, aquarius.....però a Llagostera només podies beure 250 ml de cocacola. Va home va!!! Que venim de fer 35 km durs i tenim set.

Ens veiem a Sant Martí Vell.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi, només volia dirte i aclarirte que " el club btt Llagostera" no te res aveure amb la organització d'aquesta cursa de la copa Gironina a LLagostera.

El club Btt LLagostera porta uns anys organitzan la marxa per parelles ( aquest any l'11 de desembre), i estariem molt contents de que vinguessis a participar-hi. Veuras que a LLagostera hi ha gent que intenta fer les coses ben fetes.

kaiserbtt ha dit...

Hola.
Precisament vaig anar fa 2 anys a la marxa per parelles i guardava un bon record d'aquella marxa. Ara en fred, que la moto s'equivoqui pot passar pq segur que no era la seva intenció, que el circuit m'agradi més o menys és un tema personal, però que et racionin l'aigua i la beguda quan vens de fer un esforç considerable....

Anònim ha dit...

Heu de pensar que no té absolutament res a veure El Club BTT Llagostera, amb Medina Llagostera.(Un tio que ven bicis)
Aquesta cursa l'ha ortanitzat Medina Llagostera i després de despotricar ampliament de la organització de l'estartit aconsegueix "organitzar" la pitxor cursa de BTT que he vist mai.
Motos que no coneixen el circuit.
Mal marcat
Samarretes del 2012 i asobre s'acaben.
S'acaben també els bocates, les begudes i la paciència fent cua per aconseguir alguna cosa per rosegar.
Si entrem al tema dels més menuts... tela... quasibé 40min tard. La sortida la van canviar de lloc, i no us ho perdeu, l'arribada també, però després de corre la primera cursa.... Ostia quin xou.. per cagar-s'hi. Em sembla que el Crack o com el diu el mateix el BOSS de tot aquest muntatge es l'Oscar, el que en el bloc de Medina llagostera diu que ha sigut Gran cursa de BTT. Nano, ets un penques i un poca bergonya. Com ve dius tu, això ha sigut un cursa organitzada per quatre gats per enportar-se els calers.
Aqui ho teniu:
http://medinallagostera.blogspot.com/

PERDONEU, PERÒ ALGÚ HO HAVIA DE DIR!!

Jordi, gràcies i perdó per esplaiar-me en el teu bloc, necessitava fer-ho!!

ago ha dit...

Crec que és una injustícia tot plegat i hi ha un responsable que potser ets tu, anònim... el que va tallar les cintes???!!! Dius mentides i ho saps... D'aquestes curses no es treuen calers, més aviat se n'han de posar i d'hores també... una pila! Tampoc posa enlloc que ell es digui boss... ni es van acabar els bocatas i begudes... una darrera l'altra... però trankis, que el btt llagostera també organitzareu curses i de tisores en té tothom!

Anònim ha dit...

Mira Ago, sóc l'anonim del boss del que fas referència.
Només et diré un parell de coses
Primera, Boss s'ho diu ell al seu blog:
Article:
http://medinallagostera.blogspot.com/2010/08/com-baixa-en-quintanas.html
I n'hi ha 40 més.

Segona,
Venia a Llagostera molt il.lusionat ja que he participat a dues marxes per parelles i sabia que aqui les coses es feien bé i m'he enportat una decepció.
En aquest comentari de les tisores queda molt clar quin tipus de persona ets.

ago ha dit...

ok, ho he mirat... en uns principis del blog, els articles no els escrivia ell... explicava la cursa o la sortida en concret al creador del blog (un client de la botiga que domina d'ordinadors) i l'altre ho escrivia i per això li devia posar boss, no perquè li digués ell... el nom es va anar instaurant ja que l'equip és força ple de joves i alguns treballen a la botiga i d'aquí el nom de jefe... però bé crec que la lliçó ja està apresa i no cal insultar més a ningú,no?
També demano jo disculpes pels meus comentaris desafortunats fets amb la calor del moment...