5 de juny 2011

XIII Tramunbike

20è Classificat
Temps: 5h 07' 05" 
Recorregut: 67 km
Velocitat mitjana:13,9 km/h
Desnivell positiu: 2415 metres
Freqüència cardíaca mitjana: 156 ppm
Freqüència cardíaca màxima: 174 ppm


Amb el que havia plogut i que m’havien comentat que si hi havia fang la Tramunbike es feia durísima i s’havia de fer molta part a peu, no tenia clar si anar a la Tramunbike o a la Marxa de 8 Pobles de Capmany. No m’agrada patejar i a més Capmany queda molt més a prop de casa i molts amics estaven allà, i és una marxa que cada any millora amb participació i corriols. O sigui que vaig anar a dormir sense tenir clar què faria l’endemà. Em vaig aixecar el diumenge, vaig veure que no plovia i podia fer sol i vaig decidir anar a la Tramun.

66 km de pujades tècniques, trialeres, corriols, pedres, en resum: un repte per la teva resistència física, mental i habilitat damunt la bici…….

Una vegada apuntat i recollir dorsal, sortida i comencem a pujar la carretera de Xenacs. Vaig sortir força enrere però a dalt devia anar dels 20 primers. Entrem al primer corriol i a desmuntar de la bici. Això pinta malament si a les primeres de canvi ja hem de patejar.
Anem fent corriol i comencem a baixar, hi havia molta pedra molla, una mica de fang però es podia baixar bé. Allà ens unim 3 de l’equip, en Toni, en Santi i jo. Anem fent fins a la pujada de llosa on ens diuen que anem dels 10-12 primers. Coi si que hem començat bé!! Anem alternant posicions fins a l’Hostal del Fang on paro per apretar el cargol del seient i menjo i bec, allà m’atrapa en Toni i en Florenci també de l’equip. Em treuen metres però jo vaig pujant a ritme fins agafar-los, una vegada ajuntats, anem estona junts fins que en algun moment poso una marxa més i poc a poc me’n vaig sol fins a posar-me darrera de’n David Fernandez del Radikal. Em passa en Pere Masmitjà i ens retrobem a l’últim avituallament de sòlids. Allà, surten abans i em passa un altre corredor. Comencem a baixar però jo forço per seguir-los i recuperar temps. Em sentia bé i amb força ja que havia parat a 3 avituallaments i havia menjat adequadament. Fins que arribem a l’últim corriol abans del planer i perdo el control i vaig a terra. Devia anar a 35km/h ja que era un corriol ample, de terra i sec. Amb totes les trialeres difícils que es podia caure, vaig caure al lloc sense complicació. El manillar va quedar tort i vaig haver de afluixar els pulsadors perquè havien passat per sobre el quadre. El dorsal, bé millor que veieu les fotos….. En aquest temps refent-me de les ferides i arreglant la bici em van passar en Florenci, en Toni, en Beni i en Putxi i potser algun altre. La veritat que després de la patacada l’únic que volia era arribar a meta.
Al final posició 20 i havent disfrutat molt , molt i molt i només lamentar la caiguda. Els corriols tenien fang però tampoc tant com podia pensar. Això si, aquest circuit el fem un dia amb terreny sec i seria una autèntica passada.






Ara a recuperar-me de l’ostia al genoll, van descartar fisura o ruptura de l’òs però se m’ha inflat i hi tinc líquid perquè hi ha infecció i m’he de prendre antibiòtics i fer repòs. L’any que ve a tornar-hi. Tot amant de la BTT ho hauria de provar!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Cinc hores? Però no anaves dient que la feies en quatre ?? mmmmm....vols dir que no et van xuclar tota l´energia el dia abans?

Joan Gutierrez ha dit...

Per fer aquests temps jo hauria anat a Campmany amb els col.legues.... Quina decepció, jejejej....MATAT!!! en canvi jo 8 hores... Ja que pagues dons mi estic estona fent la proba, jajajajsjs

pastor ha dit...

no no els col.legues ja deixen el pavello ben alt sense ell jeje ,amb cinc hores fem tres voltes el circuit de capmany

kaiserbtt ha dit...

Anònim, La idea era fer-la en 4 hores però allò era molt,molt humit. A més, em vaig deixar massa energia els dies abans!!! L'any que ve repòs total 1 setmana abans.

Joan, tu si que en saps, ja que paguem, aprofitem. La veritat és que ens ho muntem malament, amb tant bon menjar als avituallaments hauríem de parar més. Però t'asseguro que vaig arrassar aa l'arribada, cervesa, butifarra, melò etc , em vaig posar com un bacó....què més dóna 4,5,6,7,8 hores, el mèrit és acabar i passar-ho bé!!! L'any que ve a tornar-hi.


Pastor, convenç a en Lluís per anar a parlar amb l'alcalde de Capmany que canviï dates per no coincidir amb la Tramunbike. Jo vull anar als 2 llocs però no em puc desdoblar. Però veig que ja aneu fent bon paper. L'any que ve, probeu la Tramunbike hehehehe

Anònim ha dit...

Kaiserbtt, perdona la meva ignorància.... jo tenia entès que com més i més humit... anaves més i més ràpid ...