24 de set. 2011

Marxa 100x100 Tondo

Avui hem fet la Marxa d'homenatge a Xavi Tondo, ciclista professional del Movistar desaparegut després d'un desgraciat accident domèstic.
Molta gent, unes 600 persones que hem començat a rodar tranquils fins que a partir de Besalú s'ha incrementat el ritme. Pujant a Santa Pau ja èrem un pilot d'uns 70 o 80, i he arribat a dalt amb el grup capdavanter on ja s'havia despenjat gent i hi havia alguns Pro's com en Purito Rodríguez, Josep Jufré, Íñigo Cuesta, Alberto Losada, Roberto Heras, i alguns altres corredors del Rabobank, Lotto Pharma, Movistar i Francaise des Jeux.
Vaig portar una càmera al casc i he gravat un parell de videos d'uns 30 minuts cada un, la sortida i la pujada a Santa Pau. Ja penjaré els vídeos més endavant, són interessants.
Quan vam arribar a dalt de tot va començar a ploure de manera considerable i vaig parar a l'avituallament a treure la càmara perquè no es mullés i vaig decidir que no arribava a Vallter ni boig amb lo moll que vaig acabar baixant a Olot. O sigui que només van ser uns 68 km en 2 hores a 34,7 km/h.

A l'espera dels vídeos us deixo algunes fotos extretes del vídeo.

FOTOS

1 comentari:

Gerard ha dit...

Hola Jordi,
Jo també vaig fer la marxa i va ser tot espectacular, l'organitzacio, els voluntaris, els ciclistes que estàvem allà, tot tot. Jo també volia pujar a Vallter, però desgraciadament el temps no ens va acompanyar gens.
L'any vinent arribarem fins el final, si o si !!
Tinc ganes de veure les fotos que vas fer.
Salut i pedals!!!